10+1 τρόποι για να είμαστε ακαταμάχητοι για τις γυναίκες

Πώς μπορούμε να προσελκύσουμε μια γυναίκα; Ποιες είναι οι ιδιότητες που ελκύουν τις γυναίκες; Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Αυτά είναι τα ερωτήματα. Τα έχουμε κάνει όλοι. Ως παιδιά, θεωρούσαμε ότι το τρίπτυχο είναι επιτυχία, σεβασμός, σεξ. Και όλα αυτά είναι η αγάπη. Αλλά για τις γυναίκες δεν είναι τόσο απλό. Νομίζαμε πως οι γυναίκες εντυπωσιάζονται μόνο από τα ψώνια και τις αγορές που μπορούν να κάνουν. Θεωρούσαμε ότι αν είμαστε ψηλότερα, αν βγάζουμε χρήματα, θα έχουμε τα καλύτερο κορίτσι. Όμως αυτά είναι όλα όσα θέλουν οι γυναίκες;

 

Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε για 10+1πράγματα τα οποία μπορούν να κάνουν τον άνδρα ελκυστικό στις γυναίκες.

 

# 1 Να είστε ηγέτης

 

Η ηγεσία μπορεί να οριστεί ως η ικανότητα να δίδεται καθοδήγηση. Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται σαν να βρίσκονται με έναν ηγέτη αλλά όχι σαν ένα δικτάτορα. Κρατήστε δε τις ανάγκες της στο προσκήνιο της σχέσης και να δείχνετε ότι είστε ενθουσιασμένοι με τη σχέση.

 

# 2 Επικοινωνήστε ενεργά

 

Δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεστε σαν ακαδημαϊκός. Η επικοινωνία είναι απλά η ανταλλαγή ιδεών, αναγκών και επιθυμιών. Η ουσία αυτής της έννοιας είναι απλή και εξίσου απλή είναι η υλοποίηση της.

Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες μιλάνε περισσότερο από τους άνδρες. Η Louanne Brizendine, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας-Σαν Φρανσίσκο, διαπίστωσε σε έρευνα ότι οι γυναίκες μιλούν κατά μέσο όρο 20000 λέξεις την ημέρα και οι άντρες χρησιμοποιούν περίπου 7000 λέξεις την ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες μιλούν σχεδόν 3 φορές περισσότερο απ ‘ό, τι οι άνδρες. Μάγκες, είναι βέβαια ότι η εμπειρία σας το έχει διδάξει αυτό. Συνεπώς να είστε έτοιμοι να ακούτε περισσότερο από ότι μιλάτε και αυτό που λέτε να είναι ουσιαστικό. Μάθετε να «μιλάτε» τη γλώσσα της, που θα την μάθετε από την συμπεριφορά της.

 

 

# 3 Βάλτε πρώτα τους άλλους

 

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσετε τους εγωισμούς σας και αν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε. Αυτά θα αντανακλάται στη γυναίκα σας. Γιατί; Διότι είναι χαρακτηριστικά έμφυτα σε αυτή, να θεωρεί ότι είστε έτοιμοι να θυσιαστείτε γι’ αυτή, να ακούτε τις ανάγκες της, να δείχνετε συμπόνια, ειλικρίνεια και ακεραιότητα.

 

 

 

# 4 Να έχετε τρόπους

 

Το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί είναι να βρίσκεται κάπου με ένα άτομο που δεν έχει καλή ιδιοσυγκρασία και νοοτροπία. Δηλαδή, με ένα άτομο που δεν έχει καλούς τρόπους. Να είστε, λοιπόν, ευγενικός, ιππότης, ακόμα και με απλές κινήσεις όπως να της ανοίγεται την πόρτα, να της τραβάτε έξω την καρέκλα, να μην τρώτε μέχρι να ξεκινήσει, αυτή, να προσέχετε το πρόσωπό της και όχι το στήθος της ή τα πόδια της και μην κοιτάτε συνεχώς μόνο τα μάτια της.

 

 

# 5 Να έχετε ως βάση την οικογένεια

 

Όλες οι γυναίκες δεν έχουν την επιθυμία για γάμο και οικογένεια, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τους έχει αυτή την ανάγκη. Αν είστε άντρας που θέλει οικογένεια ή έχει παιδιά και είστε παρών με τα παιδιά σας τότε θα αυξάνει η ελκυστικότητά σας.

 

 

# 6 Να δείχνετε ευάλωτοι συναισθηματικά

 

Να είναι δύσκολο, το ξέρουμε, διότι υπάρχει η αντρική περηφάνια. Ωστόσο, έχετε συναισθήματα όπως και οι γυναίκες. Να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τον ψυχικό σας κόσμο. Δείχνει ότι την εμπιστεύεστε. Μην το κάνετε στα αρχικά στάδια της σχέσης. Θα ξέρετε πότε είναι ο σωστός χρόνος. Όταν είστε ευάλωτοι θα δείχνετε αθωότητα και αυτό αρέσει.

 

 

# 7 Να είστε ενημερωμένοι και μορφωμένοι

 

Να είστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και να μιλάτε για αυτό. Θα βγάζετε ποιότητα που θα αρέσει. Είναι σημαντικό να δείξετε ότι φροντίζετε αρκετά για να μάθετε και να κατανοείτε άλλες τις πολιτιστικές προοπτικές. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να μετατοπίζετε τη συζήτηση από καιρό σε καιρό μακριά από την εργασία ή την οικογένεια σε κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Έτσι η γυναίκα θα αντιλαμβάνεται ότι είστε συνδεδεμένος με τον κόσμο, χωρίς να πιστεύετε ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσάς.

 

 

# 8 Να έχετε του χιούμορ

 

Ο καλός συνδυασμός είναι η μεγάλη αίσθηση του χιούμορ στις σωστές χρονικές στιγμές.

Ένας άνθρωπος που εκτιμά το καλό γέλιο και έχει την ικανότητα να εξισορροπήσει το βάρος των σοβαρών θεμάτων με το δώρο της ευφυΐας μέσα από το γέλιο είναι ένα σημαντικό εύρημα. Θα είστε ελκυστικός ως ένας πνευματώδης τύπος και ένας πνευματώδης τύπος έχει, αγαπά τη διασκέδαση, αγαπά της γυναίκες και κυρίως αγαπιέται από τις γυναίκες.

 

#9 Να είσαι περιπετειώδης

 

Στις γυναίκες αρέσει ο άντρας δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα. Οι άνδρες έχουν κατηγοριοποιηθεί και κατηγορηθεί ότι είναι πλάσματα συνήθειας που τους αρέσει μια ρουτίνα.

Αυτή την αίσθηση της περιπέτειας μπορεί γυναίκα να την δει: Αν δοκιμάζετε νέα τρόφιμα, αν πηγαίνετε σε νέα μέρη, αν κάνετε νέο χόμπι.

 

# 10 Να ξέρετε πώς να διορθώσετε  πράγματα

 

Δεν είναι θέματα τσιγγουνιάς το να φτιάχνετε μόνοι σας πράγματα, αλλά θέμα ικανοτήτων που αρέσουν στις γυναίκες. Ο συνδυασμός ενός τεχνικού και ενός… MacGyver είναι ελκυστικός για όλες τις γυναίκες. Το κλειδί δεν είναι ότι ξέρετε απαραίτητα να κάνατε τα πάντα, αλλά να ξέρετε πώς να τα κάνετε, ακόμα και αν ξέρετε κάποιον που μπορεί να το κάνει για σας.

 

# 11 Να είστε άνδρας με στιλ

 

Αυτή είναι η συμβουλή μπόνους. Οι άνδρες με στιλ αποπνέουν εμπιστοσύνη. Δεν χρειάζεται να είστε ο πιο καλοντυμένος στο χώρο άνδρας, αλλά είναι σημαντικό να προσέχετε την εμφάνισή σας και να είστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσετε τη γυναίκα ή τη φίλη σας ακόμη και όταν δεν είναι εκεί. Το στυλ ξεπερνά τα ρούχα είναι πολλά περισσότερα μαζί.