10 περίεργοι τρόποι για να είμαστε ελκυστικοί στις γυναίκες

Ναι, το θέλουμε να είμαι ελκυστικοί στις γυναίκες και πρέπει να προσπαθούμε γι’ αυτό. Οπότε είναι σημαντικό να ξέρουμε τι θα φοράμε, τι γραμμές θα χρησιμοποιούμε και βέβαια πως θα βελτιώσουμε το σώμα μας. Ιδού, λοιπόν:

 

  1. Φορέστε κόκκινο

Το κόκκινο είναι ένα ισχυρό χρώμα. Χρησιμοποιείται ως σύμβολο κύρους για τους άνδρες από τη ρωμαϊκή εποχή. Είναι επίσης πιο σεξουαλικά ελκυστικό χρώμα από άλλα. Σε μια μελέτη, που έγινε το 2010 με τη συμμετοχή γυναικών από διάφορες χώρες – τη Γερμανία, την Αγγλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ, ζητήθηκε από αυτές να αξιολογήσουν την ελκυστικότητα των προσώπων διαφορετικών ανδρών που φωτογραφήθηκαν σε μαύρο και άσπρο φόντο.

Κάθε φορά που το t-shirt του άντρα ήταν κόκκινο οι γυναίκες τον έβρισκαν πιο ελκυστικό! Τολμήστε το, λοιπόν, έστω και αν είναι μόνο το μαντίλι στο σακάκι σας.

 

  1. Δείξτε πιο ώριμος

Οι ψυχολόγοι έχουν μελετήσει τις νεαρές, ενήλικες γυναίκες που είναι οικονομικά ανεξάρτητες και όπως αποδεικνύεται πιστεύουν ότι το ώριμο είναι… χρυσός. Αυτές οι κυρίες πέφτουν θύματα αυτού που είναι γνωστό ως “Effect George Clooney”. Η Fhionna Moore του Πανεπιστημίου του Dundee το εξηγεί περαιτέρω, λέγοντας ότι οι αυτοδύναμες γυναίκες τραβούν την ωριμότητα. Θυμηθείτε τη βιολογία μας – οι γυναίκες έχουν εμμηνόπαυση, ενώ οι άνδρες είναι γόνιμοι για πολύ περισσότερο. Τους αρέσει ένας άνθρωπος που μοιάζει «έμπειρος» με τη ζωή. Τον βλέπουν σαν κάποιον που δεν θα τις ξεγελάσει. Ένας άντρας που είναι σοφός, αλλά και έτοιμος για δέσμευση.

Το παλιό, όμως, δεν σημαίνει και βαρετό, αλλά μπορεί να είναι αριστοκρατικό. Ένας καλός τρόπος για να φανεί αυτό ένα αριστοκρατικό ρολόι.

 

  1. Μην αγοράζετε «μαϊμού» προϊόντα

Εάν καταλάβει ότι η φιρμάτη τσάντα που κρατάτε δεν είναι γνήσια, αλλά αγορασμένη από πλανόδιο έξω από την ΑΣΣΟΕ στέλνετε το χειρότερο μήνυμα. Ποιο; Ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για την γνώμη των ανθρώπων για σας από την αντίληψη που έχετε εσείς για τον εαυτό σας. Ότι ανησυχείτε περισσότερο για την κατάστασή σας παρά να είστε ο εαυτός σας, παρά να είστε αυθεντικός. Γι’ αυτό αγοράστε ότι αντέχει το βαλάντιό σας και στο τέλος της ημέρας θα είναι πιο ελκυστικό, γιατί δεν θα είναι ψεύτικο.

 

  1. Ντυθείτε σαν δανδής

Η τέχνη του δανδισμού πηγάζει στον 18ο. Ο δανδισμός είναι το τελευταίο επίπεδο το στιλ.

Αν ο τζέντλεμαν υπερβαίνει τα δεσμά της μόδας και του κομφορμισμού, ο δανδής  τα αποδομεί, τα περιφρονεί, τα κατεδαφίζει. Ο δανδισμός είναι η νιρβάνα του στυλ. Και ο δανδής είναι ποιητής. Και μάρτυρας, έτοιμος να ματώσει και να θυσιαστεί για το στιλ του, όπως ο Ωραίος Μπρούμελ. Εφαρμόστε τις αρχές του σημερινού δανδισμού. Το χρώμα, η υφή και οι μικρές λεπτομέρειες του ρούχου έχουν επιλογή προσεκτικά και τα στολίδια είναι μειωμένα. Θα βρείτε στο Instagram αρκετούς σημερινούς εκφραστές. Πάρτε ιδέες από αυτούς.

 

  1. Αναδείξτε τα περίεργα χαρακτηριστικά σας

Όσο όμορφος και να είστε, θα πρέπει επίσης να αγκαλιάσετε τα περίεργα χαρακτηριστικά σας. Η κοινωνία μας θέλει “ατέλειες”, άλλωστε τι είναι τέλειο σε αυτόν τον κόσμο; Για παράδειγμα μπορεί τα μαλλιά σας να είναι λίγο περίεργα – γιατί να μην εξερευνήσετε ένα διαφορετικό στυλ;  Όταν τελειοποιείς τα πάντα πάνω σου, τότε τίποτα δεν φαίνεται γνήσιο. Η ατέλεια θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανθρώπινος. Όχι άλλα δόντια τύπου Φουρέϊρα.

 

  1. Τρώτε τροφές “μαυρίσματος”

Για να μην περνάτε τις ώρες σας μέσα στο solarium υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις με τροφές. Για παράδειγμα: Πεπόνι, καρότα, αποξηραμένα βερίκοκα, γλυκοπατάτες. Έτσι το πρόσωπό σας δεν θα φαίνεται χλωμό, οι τροφές που σας αναφέραμε θα βελτιώσουν το δέρμα σας.

 

  1. Μειώστε το λίπος στο σώμα σας

Έρευνες όπως της Βασιλικής Εταιρείας Βιολογικών Επιστημών δείχνουν ότι είναι πιο ελκυστικό για τις γυναίκες το ανδρικό σώμα που έχει χαμηλό ποσοστό λίπους. Το χαμηλό σωματικό λίπος συνδέεται με υψηλά επίπεδα ελκυστικότητας, τεστοστερόνης και με ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

 

  1. Να κοιμάστε καλά

Χρειάζονται οκτώ ώρες καλού ύπνου το 24ώρο. Έρευνες αποδεικνύουν ότι τα ξεκούραστα πρόσωπα από τον ύπνο είναι πιο ελκυστικά από ότι τα κουρασμένα (π.χ. με κόκκινα μάτια). Δεν είναι τυχαίος ο όρος «ύπνος ομορφιάς».

 

  1. Να είστε προσεκτικοί

Σκεφτείτε διπλά τι θα πείτε στην γυναίκα. Είναι ων εγκεφαλικό και θα μετρήσει πολύ τα λόγια σας. Επίσης είναι ων συναισθηματικό και έχει ξαφνικές αλλαγές στον ψυχισμό της. Γι’ αυτό θέλει διαχείριση η συζήτηση. Να την κατευθύνετε, αλλά να μην την επιβάλλετε. Να μην είστε βαρετοί και η μυρωδιά σας να είναι πάντα ωραία.

 

  1. Να είστε διασκεδαστικός

Το κάνεις τη γυναίκα να γελάει είναι να πετυχαίνεις γκολ. Ακόμα και με αυτοσαρκαστικά αστεία, που δείχνουν ότι έχετε συναίσθηση του εαυτού σας. Έχοντας μια καλή αίσθηση του χιούμορ για τον εαυτό σου κάνεις τις γυναίκες να σε βλέπουν διαφορετικά. Θα γελούν, θα αισθάνονται πιο άνετα και λιγότερο πιεσμένα. Και όταν το συνειδητοποιούν αυτό – ΓΚΟΛ! Είστε ο τύπος «ψυχή της παρέας» και θα σας κάνει ακόμα πιο μεγάλη «μ…παγίδα», όπως λένε οι αντρικές παρέες.