Το μοντέλο της PRINCE OLIVER, πρίγκιπας της Ιταλίας

 

Δεν θα μπορούσε να πετύχει περισσότερο διάνα η PRINCE OLIVER στην επιλογή της για το κεντρικό πρόσωπο της τελευταίας της καμπάνιας για τις συλλογές της. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι ο πρωταγωνιστής, ο Paolo Crivellin, εκτός από πρίγκιπας της PRINCE OLIVER, είναι και πρίγκιπας ολόκληρης της Ιταλίας. Πως συνέβη αυτό; Το 26χρονο μοντέλο κέρδισε το διαγωνισμό του Mister Italia 2016, που έγινε στην Πεσκάρα. Επικράτησε των 29 φιναλίστ γοητεύοντας την κριτική επιτροπή και την επικεφαλής της, την ντίβα του Ιταλικού σινεμά Eva Grimaldi. Τα μελλοντικά σχέδια του 25χρονου πρίγκιπα της ομορφιάς και της PRINCE OLIVER είναι η καριέρα στον κινηματογράφο. Γεννημένος στο Τορίνο ο Crivellin δεν θα μπορούσε παρά να είναι οπαδός της Γιουβέντους. Πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ήταν ασφαλιστικός πράκτορας.

misteitalia2paolo-crivellin

Ο νέος καρδιοκατακτητής της Ιταλίας μετά τη στέψη του δήλωσε: «Νομίζω ότι είμαι ένας συμπαθητικός τύπος, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κρατώ  τα πόδια μου στο έδαφος. Από αύριο θα είμαι στη δουλειά, στα κοστούμια στο γραφείο μου στο κέντρο του Τορίνο».

Απαντώντας δε σε ερωτήσεις είπε: «Ζω μόνος μου σε ένα διαμέρισμα στην Piazza Statuto. Θεωρώ τον εαυτό μου ανεξάρτητο άτομο, ούτε καν στους γονείς μου, δεν είπα ότι ήρθα στον διαγωνισμό».

mritalia

Σε ότι αφορά τους ήρωες του ασφαλώς ο τεράστιος, παντοτινός αρχηγός της Γιουβέντους, Alessandro Del Piero και ο σταρ του σινεμά Christian De Sica.