Το αιώνιο, αναπάντητο ερώτημα της πιο ωραίας του κόσμου

Αρκετές συζητήσεις έχουν ειπωθεί ως προς το ποια γυναίκα έχει ξεχωρίσει με την φυσική ομορφιά της στην πάροδο των χρόνων. Οι γνώμες αρκετές, οι ισχυρισμοί ακόμα περισσότεροι, και εμείς από την πλευρά μας ξεχωρίσαμε συγκεκριμένες γυναίκες σχεδόν από κάθε εποχή και τις αναλύουμε… Ξεκινώντας από παλιά με την Sophia Loren, Ιταλίδα ηθοποιός η οποία είχε ξεχωρίσει με το ιδιαίτερο βλέμμα της και για αυτό μέχρι και σήμερα «φιγουράρει» σε παγκόσμιες ψηφοφορίες ως προς την πιο ωραία γυναίκα όλων των εποχών. Από την δεκαετία του 70΄και του 80΄διακρίθηκαν αρκετές γυναίκες από διάφορους κλάδους (τραγούδι, ηθοποιία), ωστόσο καταλήξαμε σε δυο, η πρώτη είναι η Monica Belluchi όπου ακόμα και στις μέρες μας διατηρείται στα «δυνατά χαρτιά» του θηλυκού κάλους, καθώς και στην Michelle Pfeiffer, η οποία είχε «κάψει καρδιές» τις προηγούμενες δεκαετίες.

mishelp Monica-Bellucci1-1080x1920

Η Michelle ήταν τραγουδίστρια και είχε πάρει μέρος σε διάφορες ταινίες της εποχής με πρωταγωνιστικό ρόλο. Φτάνοντας στο σήμερα τα ονόματα των Scarrlett Johansson και Megan Fox είναι αυτά που θεωρούμε ιδιαίτερα από τις πάμπολες επιλογές που είχαμε, συγκεκριμένα η πρώτη κατέχει το λεγόμενο «special three» δηλ. (τραγούδι, ηθοποιία, μόντελινγκ), και η Megan επειδή είναι η…Megan Fox η γυναίκα που για ένα διάστημα είχε γίνει παγκόσμιος ντόρος γύρω από το όνομά της, ως προς τα απίστευτα χαρακτηριστικά σώματος και προσώπου.

megan fox mscarlet msophialoren

Επιπρόσθετα θα πρέπει δώσουμε έμφαση και σε δυο ανερχόμενες… διαχρονικές καλλονές, αναφερόμαστε στην ξεχωριστή , όπου έχει «γκρεμίσει» τα social media, και στην πολλά υποσχόμενη ηθοποιό Cara Delevingne όπου ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ.

ecara-delevingne-victorias-secret Emily-Ratajkowski-REVOLVE-Summer-Ads02

Τέλος, εστιάζουμε στις πολλές απόψεις ως προς την ομορφιά όπου πολλές φορές μπορεί να κατακρίνεται ως έντονα υποκειμενική, ωστόσο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που παραπέμπει σε όλες τις παραπάνω γυναίκες αλλά και σε πολλές άλλες είναι η διαχρονικότητα όπου τους δίνει το προνόμιο να «μνημονεύονται» όσα χρόνια και αν περάσουν ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητές τους.

Αν τώρα ενδιαφέρεστε τόσο πολύ να καθορίσετε με δική σας ψήφο της κατάταξη των πιο όμορφων γυναικών όλων των εποχών, μπορείτε στο εξής link: http://www.ranker.com/crowdranked-list/most-beautiful-women-of-all-time