Τι να φορέσω σε ένα γάμο

Η περίοδος των γάμων πολύ σύντονα ξεκινάει. Αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ, οι εκκλησίες τα Σαββατοκύριακα θα πάρουν “φωτιά” και ο ένας γάμος θα διαδέχεται τον άλλον. Υπάρχει μία χρονική περίοδος στη ζωή του άνδρα, που ορίζεται από τα 25 του χρόνια μέχρι τα 40 του όπου μπορεί να παραστεί μέσα σε ένα τρίμηνο σε τρεις γάμους. Γίνεται να πας σε αυτούς τους γάμους με το ίδιο κοστούμι; Σε αυτή την εποχή όπου τα πάντα καταγράφονται στο Instagram και το Facebook;

Αυτή θα ήταν μία καταστροφική πρακτική για το image. Αλλά και τα τα νέα παιδιά, που ακόμα δεν έχουν συνηθίσει να φορούν κοστούμι, γι’ αυτά που είναι ήταν αγόρια, δηλαδή, άγουρα και τώρα ωριμάζουν, δηλαδή, τώρα γίνονται ώριμοι, εύμορφοι άνδρες θα είναι άσχημο να παραβρεθούν σε μία τέτοια τελετή φορώντας π.χ. σκισμένο τζιν, ή ραπ ντύσιμο με φόρμες.

Αν ήμασταν π.χ. στις ΗΠΑ μπορεί να λειτουργούσε η πρακτική του ενοικιαζόμενου κοστουμιού. Εδώ, όμως, είμαστε Ελλάδα και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το καλό κοστούμι μπορείς να το αγοράσεις σε τιμή… ενοικίου. Μόλις 179 ευρώ.

Σε μπλε ρουά

7006-large

Σε μπλέ σκούρο

 

7018-large

Σε μαύρο

7014-large

 

Λεπτομέρειες και προσφορές:

http://store.princeoliver.com/category.php?id_category=102