Τα 6 καλύτερα κινητά του 2016

Τo κινητό τηλέφωνο είνα το απόλυτο gadget και΄μέσα στη χρονιά περιμένουμε νέα απίστευα καλούδια να γεμίσουν την αγορά. Σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα:

apple-iphone-se_009-1500x1000

Apple iPhone SE

Κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου και είναι πιο φθηνό από το iPhone 6. Μοιάζει αρκετά με το 5, αλλά με πιο μεγάλες δυνατότητές ειδικά σε ότι αφορά την κάμερα, καθώς η 12Mp iSight camera έχει δυνατότητα εγγραφής 4Κ video.

HTC.0.0

HTC 10

Ισχυρό τηλέφωνο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, με 4GB, RAM, που τρέχει στα 2.2GHz. Διαθέτει καταπληκτική οθόνη 5.2in Quad-HD Super LCD 5 και δυνατότητα κλειδώματος ασφαλείας με δαχτυλικό αποτύπωμα. Διατίθεται προς ώρας με προπαραγγελεία και μετά τις 9 Μαίου στα καταστήματα.

maxresdefault

Apple iPhone 7 και 7 plus.

Το επόμενο τηλέφωνο σημαία της εταιρίας που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Υπάρχουν πολλές φήμες για τις δυνατότητές του. Όπως ότι θα είναι αδιάβροχο, ότι θα διαθέτει ηλεκτρονική SIM, δυνατότητά κλειδώματος με δαχτυλικό αποτύπωμα και τον πιο ισχυρό επεξεργαστή και την μεγαλύτερη RAM που είχε ποτέ iPhone.

Nexus-6

Google Nexus 6 2016

Φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο μαζί με το καινούργιο λειτουργικό Android N. Λέγεται ότι θα είναι ένα μεγάλο phablet με πολύ δυνατό επεξεργαστή και καινοτόμο format για τη μεταφορά data και για την φόρτιση της μπαταρίας.

maxresdefault1

Huawei P9 & P9 Plus

Αναμένεται τον επόμενο μήνα να κυκλοφορήσει με μεγάλη προσμονή για την φημολογούμενη super camera η οποία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία φωτογραφικών μηχανών Leica. Οι δυνατότητές του σε μνήμη και επεξεργαστή θα είναι τερατώδεις.

lg-g5-0015-1500x1000

LG G5

Το πρώτο transformer κινητό της εταιρίας, αφού μπορεί να μεταμορφώνεται σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και σε Hi-Fi player. Φτιαγμένο από ελαφρύ αλουμίνιο και με χρωματισμούς ασημί, τιτάνιο, χρυσό και ροζ, έχει μόλις βγει σε κυκλοφορία με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, μνήμα 4GB of RAM, και αποθηκευτικό χώρο 32GB και δυνατότητα επέκτασης με κάρτα έως 200GB.