Τα κορίτσια βγήκαν βόλτα

Το shopping της Λοντσάρη, οι νυχτερινές εξορμήσεις της Καινούργιου και η γυμναστική της Καλομοίρα συζητήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο χώρο των celebrities. Η εκθαμβωτική Νίνα Λοντσάρη επισκέφθηκε το Mac Arthur Glen για shopping. Η performer επισκέφθηκε τα καταστήματα, μαγνήτισε τα βλέμματα με το casual look της, ενώ o φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» στο κατάστημα PRINCE OLIVE WOMAN όπου είδε τις νέες collection και θαύμασε επίσης τη συλλογή PRINCE OLIVER HOME. Θαυμαστής της είπε: «Πρέπει να βγει μία μονάδα μέτρησης Λοντσάρη. Θα λέμε για μία γυναίκα πόσο τα % Λοντσάρη είναι για να αντιλαμβανόμαστε την ομορφιά». Όπως ήταν φυσικό η Νίνα τον ευχαρίστησε για το κομπλιμέντο.

λοντσαρη2 λοντσαρη3

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπάει τις εξόδους και ειδικά τις νυχτερινές. Ομοίως την αγαπάει ο φακός. Η ίδια φροντίζει να μας ενημερώνει και μέσα από τα social media. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα γεμάτες στιλ.

kainourgiou_copy_4

Η Καλομοίρα έδωσε αγώνα για να ξεφορτωθεί τα κιλά της εγκυμοσύνης και δεν πρόκειται να τα πάρει πίσω. Έτσι καταναλώνει εκατοντάδες θερμίδες κάνοντας πολλές ώρες γυμναστική. Αν μη τι άλλο το στιλ της είναι πρότυπο για τα κορίτσια, αφού ως γνωστό η άθληση και η σωστή διατροφή είναι οι βάσεις για την υγεία.

kalomoira1_copy_1