Τα 5 καλύτερα ρολόγια του 2016

To MAG σας παρουσιάζει έναν οδηγό με τις κορυφαίες επιλογές ρολογιών για το 2016:

Τα Vacheron Constantin Overseas Chronograph θεωρούνται από τα πλέον πολυτελή στον κόσμο του ρολογιού. Φέτος κυκλοφορεί νέα συλλογή, με δυνατότητα αλλαγής από μπρασελέ σε λουράκι, με όμορφους σε σχεδιασμό χρονογράφους, μία συλλογή που ονομάζεται Harmony.

Vacheron Constantin Overseas

Η Jaeger – LeCoultre προσφέρει μία ολόκληρη ανανεωμένη συλλογή για το 2016 με την οποία τιμά την 85η επέτειο της γραμμής Reverso. Πρόκειται για την δεύτερη συλλογή Gyrotourbillon με το διάφανο καντράν, με ρολόγια που κυκλοφορούν σε περιορισμένες εκδόσεις.

jaeger-lecoultre_reverso_tribute_gyrotourbillon-1200x1600

Τα εκπληκτικά Double Balancier αποτελούν μία ιδιαίτερη συλλογή της Greubel Forsey, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Εκτός του Double Balancier αναζητήστε τα απίθανα ασύμμετρα (Asymétrique) που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε συλλογή

DoubleBalancier2016_OrGris_Fd_Blc_Soldat_A3_RVB-1200x1697

Το concept Audemars Piguet Royal Oak Supersonnerie του 2015 παρουσιάζεται ακόμα πιο βελτιωμένο το 2016. Τα Audemars Piguet μπορεί να κοστίζουν, αλλά είναι κοσμήματα που όχι μόνο μεγιστοποιούν το αντρικό στιλ, αλλά μεγαλώνουν την αξία τους με το πέρασμα του χρόνου.

ROC_26577TI-OO-D002CA-01_SDT_PRCMYK-1200x1600

H MB&F κατασκευάζει το HM6 SP γνωστό και ως SPACE PIRATE, δηλαδή, διαστημικός πειρατής. Η απόκτηση του είναι μία βουτιά στο ωρολογιακό υπερδιάστημα. Πρόκειται για ένα ρολόι του μέλλοντος στο σήμερα με αντίστοιχη τιμή και περιορισμένων κομματιών στους κάθε χρωματισμούς.

HM6_SV_Face_PT_Lres