Τα καλύτερα γυμναστήρια σε Λονδίνο και Αθήνα

Ο Άντονι Τζόσουα είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην πυγμαχία και Ολυμπιονίκης το 2012 στο Λονδίνο. Ο Σταμάτης Μπιτάκος είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Muay Thaiκαι είναι μέλος του Hall of Fame των fighting sports. Τι κοινό έχουν οι δύο Πρωταθλητές; Έχουν δημιουργήσει τα καλύτερα γυμναστήρια για τα μαχητικά σπορ, ο μεν Βρετανός πρωταθλητής στο Λονδίνο και ο δε Έλληνας και Μανιάτης πρωταθλητής στην Αθήνα.

Το κορυφαίο περιοδικό GQ ανέδειξε το γυμναστήριο του Τζόσουα ως το καλύτερο στο Λονδίνο και καλεί τους αναγνώστεςτου να το τιμήσουν.1620

Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται αποκλειστικά με τα δυναμικά σπορ υποστηρίζουν ότι το γυμναστήριο του Μπιτάκου «σκωτώνει» όχι μόνο ως χώρος, αλλά και ως σχολή, διαθέτοντας κορυφαίους πρωταθλητές όπως οι Αρναούτης, Ουζλιάν.

bitakos

Στις 10 Ιουνίου  στις 10 Ιουνίου στην αρένα του πρώτου μαχητικού show No Limits ”Past vs Future”, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου, ο Σταμάτης Μπιτάκος κρεμάει τα γάντια του μετά από 25 χρόνια καριέρας, αντιμετωπίζοντας το πιο «καυτό» όνομα του δυναμικού αθλητισμού αυτή τη στιγμή, τον Φλοριάν Μάρκου (AL).

mpitakos_markou