Τα κακά κορίτσια του Games of Thrones

Στον χώρο της βιομηχανίας ταινιών πορνό βρίσκει πρωταγωνίστριες η πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά παγκοσμίως το Games of Thrones. Η σειρά είναι γεμάτη από “κακά” κορίτσια, που εκτός από πρώην ή και νυν πορνοστάρ κάποιες έχουν υπάρξει στρίπερ ακόμα και εκδιδόμενες. Ας πάρουμε μία γεύση από αυτά τα λατρεμένα μας κορίτσια, τα οποία συνήθως στην αγαπημένη μας σειρά παίζουν αυτό που μπορούν να κάνουν τέλεια, τις… πόρνες.

Jessica Jensen

jensen

Βραβευμένη Βρετανή πορνοστάρ, με πάνω από 30 ταινίες πορνό στο ενεργητικό της. Μπήκε στην βιομηχανία πορνό στα 22 της, το 2011. Το 2012 ονομάστηκε η καλύτερη νεοεμφανιζόμενη. Δύο χρόνια μετά κατάφερε να πάρει ρόλο στο GOT, φυσικά της πόρνης.

Samantha Bentley

bentley

Έμπειρη, στα 29 της στις πορνοταινίες. Αγγλίδα, γεννημένη στο Νότιο Λονδίνο, άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο στα 18 της, έγινε πρόσωπο της σελίδας 3 στην Sun και με την προτροπή ενός φίλου της μπήκε στο πορνό υπό της με το ψευδώνυμο Samantha B. Στην αρχή σε ερασιτεχνικά βίντεο που έκανε μόνη της, μετά σε site στο ίντερνετ και κατόπιν σε κανονικές πορνοταινίες. Το 2015 αφού αναδείχτηκε μοντέλο του μήνα από το Penthouse πήρε ρόλο στο GOT, της πόρνης και στον 4ο και στον 5ο κύκλο. Οι δουλειές άνοιξαν, αφού έχει αρχίζει να εμφανίζεται και σε video clip ως μοντέλο – ηθοποιός.

Maisie Dee

Maisie_Dee_Main

Στα 30 της χρόνια, με σπουδαία καριέρα στα πορνό, έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στον δεύτερο κύκλο του GOT και άρεσε τόσο πολύ στους παραγωγούς της σειράς που της έγραψαν τον ρόλο της Daisy, της διάσημης πόρνης του πορνείου του Little Finger.

Aeryn Walker

walker

Η 28χρονη Αυστραλή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών είναι η μοναδική πορνοστάρ που δεν έπαιξε ρόλο πόρνης στο GOT. Έκανε μία από τις 19 γυναίκες του ανώμαλου Caster, ο οποίος ζούσε στο δάσος πέρα από το τείχος του Μαύρου Κάστρου.

Sahara Knite

Sahara-Knite-Feet-169305

Μία ακόμα πόρνη στο πορνείο του Little Finger. Η 41 ετών από μουσουλμανική οικογένεια και μεγαλωμένη στην Αγγλία Knite έχει στο ενεργητικό της 60 φιλμ πορνό περιεχομένου. Μετά την συμμετοχή της στην σειρά, συνεχίζει το επάγγελμα της πορνοστάρ, το οποίο λέει ότι λατρεύει. Πριν γίνει πορνοστάρ είχε δουλέψει στη μόδα ως ειδικός ρούχων, στυλίστρια και μοντέλο.

Sibel Kekilli

Sibel-Kekilli

Η πιο μεγάλη φίρμα, η τουρκικής καταγωγής Γερμανίδα ηθοποιός. Έπαιξε το ρόλο της αγαπημένης πόρνης του νάνου, μέχρι που βρήκε φριχτό θάνατο, όπως συνήθως συμβαίνει με τους ρόλους του GOT. Είναι αξιοσέβαστη και βραβευμένη ηθοποιός στην Γερμανία, αλλά στο διάστημα 2001-2002 είχε παίξει με το ψευδώνυμο Dilara σε 16 πορνό ταινίες. Όταν κέρδισε το αντίστοιχο των Οσκαρ γερμανικό βραβείο του Γερμανικού σινεμά στην ταινία Head On, τα Γερμανικά ΜΜΕ ανακάλυψαν το κρυμμένο μυστικό με τα πορνό. Τότε οι γονείς της την αποκλήρωσαν. Οι επιδόσεις της στο πορνό ήταν εξίσου εντυπωσιακές με τις επιδόσεις της ως δραματικής ηθοποιού. Σήμερα είναι και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών στην Τουρκία. Απλά πολυτάλαντη.

Josephine Gillan

Josephine-gillan-37

Μία ακόμα πόρνη, η Marei στο πορνείο του Άρχοντα Petyr. Ξεκίνησε ως guest στον δεύτερο κύκλο και έπαιξε στον τρίτο, τον τέταρτο, τον πέμπτο και τον έκτο. Η Gillan είχε χαοτική παιδική ηλικία, όπου υπέστη σεξουαλική επίθεση και κατόπιν έγινε ναρκομανής. Δούλευσε ως πορνοστάρ όταν αγγελία για το GOT και πήγε για πρόβα. Πήρε το ρόλο διότι δεν είχε τατουάζ και διέθετε φυσικό στήθος. “Δεν πίστευα πόσο θα άλλαζε η ζωή μου μετά το Game Of Thrones”. Με έσωσε από την πορνεία”, δήλωσε πρόσφατα η όμορφη ηθοποιός. Δυστυχώς μία ακόμα πορνοστάρ έφυγε από τον καλό δρόμο…

1 thought on “Τα κακά κορίτσια του Games of Thrones”

  1. Pingback: Samantha Orr Bentley – Solo otras ideas de imágenes de automóviles

Comments are closed.