Τα βραβεία Εmmy και τα καλύτερα ανδρικά κοστούμια

Το Games of Thrones σάρωσε τα βραβεία Emmy και λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση οι συζητήσεις κορυφώνονται, ειδικά για το ποιος τηλεοπτικός αστέρας έκανε την καλύτερη εμφάνιση, κοινώς ποιος φόρεσε το καλύτερο κοστούμι. Η επιλογή έγινε και ιδού οι τρεις πρωταθλητές του ανδρικού στιλ:

Kit Harington

O John Snow του Games of Thrones έκανε εμφάνιση επιπέδου βραδιάς Oscar. Άλλωστε πρόκειται για ηθοποιό που είναι έτοιμος να κατακτήσει και το σινεμά. Το κοστούμι του έχει διπλό πέτο, με το βελούδινο να βγαίνει και από βραδινό να μετατρέπεται σε πολυτελές business suit και αντί για παπιγιόν να συνδυάζεται με μία elegance γραβάτα.

emmy-best-dressed-kit-harington

Tom Cullen

Ανερχόμενος με επιτυχίες στην τηλεόραση όπως στο Downton Addey. Ήδη έχει ξεκινήσει το άλμα στο σινεμά. Αναμένεται με ενδιαφέρον η πρεμιέρα του Mine (6 Οκτωβρίου στην Ιταλία), στο οποίο έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς λόγους. Επέλεξε μπλε  απόχρωση στο κοστούμι του.

emmy-best-dressed-tom-cullen

Sterling K. Brown

Σταρ της τηλεόρασης ο Αφροαμερικανός ηθοποιός με τελευταία του επιτυχία το The People v. O. J. Simpson: American Crime Story, για την οποία βραβεύτηκε με Emmy. Εχει το ρόλο του Christopher Darden, ενός εκ των εμπλεκόμενων στη δίκη που παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα όλη η Αμερική. Και αυτός με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν, όπως ορίζει το dress code των Emmy.

emmy-best-dressed-sterling-k-brown

Η PRINCE OLIVER, leader του ανδρικού κοστουμιού, έχει στις συλλογές μοναδικά κομμάτια για σημαντικές στιγμές, όπως η βραδιά των βραβείων Emmy.

kostoumi1 kostoumi3

https://store.princeoliver.com/el/139-kostoumia

soul soul2

Οι στέρεο Soul οι οποίοι είναι support group στην συναυλία της Lara Fabian στην Αθήνα (21/9/2016), επέλεξαν για την εμφάνισή τους Prince Oliver suits.

IMG-20160919-WA000