Στο δρόμο για το μεγάλο γκαλά του Instituto Di Moda Burgo

Οι ετοιμασίες για το μεγάλο γκαλά του Instituto Di Moda Burgo που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο στο Μιλάνο έχουν ήδη ξεκινήσει. Σε αυτό το γκαλά, μαθητές των σχολών Burgo από ολόκληρο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Ένα δείγμα αυτής της δουλειάς είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Νοέμβριο στο διάσημο “Rosa Grand Milan – Starhotels” (www.starhotels.com/it), το οποίο αποτέλεσε το σκηνικό μιας εκλεπτυσμένης βραδιάς και της μιλανέζικης υψηλής ραπτικής.
Η εκδήλωση είχε τίτλο “Cocktail à la Page” και αποτέλεσε ένα μοναδικό γεγονός για να τονίσει την ανεκτίμητη αξία των ταλαντούχων φοιτητών του. Τα φορέματα, όλα κατασκευασμένα με το χέρι, ήταν υψηλές δημιουργίες μόδας, πολύ κομψά βραδινά φορέματα συνοδευόμενα από καπέλα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.
Αυτό είναι το Istituto di Moda Burgo: κομψότητα και υψηλή μόδα, τάξη και καινοτομία.
Οι νέοι σχεδιαστές που ξεκινούν τις σπουδές τους στο Istituto di Moda Burgo, μαθαίνουν γρήγορα και εύκολα χάρη σε μια πολύ αποτελεσματική διδακτική μέθοδο. Στην πραγματικότητα, το Ινστιτούτο προσφέρει ατομικά μαθήματα που αποτελούνται κατά 80% από πρακτικά μαθήματα στα εργαστήρια. Ακόμη και ο περιορισμένος αριθμός μαθητών ανά καθηγητή είναι η εγγύηση της βέλτιστης μάθησης, Γι’ αυτό και το Ινστιτούτο και οι απόφοιτοί του λαμβάνουν εκατοντάδες προσφορές εργασίας και προτάσεις για συνεργασίες από όλο τον κόσμο. Μεγάλες εταιρείες μόδας και διάσημες εθνικές και διεθνείς μάρκες αναζητούν στελέχη μεταξύ των αποφοίτων του ΙΜΒ.