Σπουδάζεις και κατακτάς τον κόσμο

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο διάσημο “Rosa Grand Milan – Starhotels”, σπουδαστές από όλες τις σχολές Burgo στον κόσμο, θα παρουσιάσουν σε ένα εκλεπτυσμένο γκαλά κολεξιόν εσωρούχων, υψηλής, μινιμαλιστικής ραπτικής. Η εν λόγω βραδιά θα είναι μία ακόμα απόδειξη ότι με σπουδές στις σχολές Burgo, ανοίγονται ορίζοντες όχι απλά επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά ορίζοντες καριέρας στην παγκόσμια μόδα, όπου ταβάνι είναι μόνο ο… ουρανός!
Στη βραδιά θα κυριαρχήσουν δημιουργίες των σπουδαστών, αποκλειστικά χειροποίητες, κατασκευασμένες από πολύτιμα υλικά όπως μετάξι, τούλι και οργάντζα. Τα εν λόγω εσώρουχα θα συνδυαστούν με τα υπέροχα αξεσουάρ της Sara Mezzanzanica. Η εν λόγω σχεδιάστρια είναι απόφοιτη του Istituto di Moda Burgo και έχει αναλάβει τις συλλογές αξεσουάρ της εταιρίας Birdcagehats.
Οι νέοι σχεδιαστές που ξεκινούν τις σπουδές τους στο Istituto di Moda Burgo, μαθαίνουν γρήγορα και εύκολα χάρη σε μια πολύ αποτελεσματική διδακτική μέθοδο. Στην πραγματικότητα, το Ινστιτούτο προσφέρει ατομικά μαθήματα που αποτελούνται από το 80% των πρακτικών μαθημάτων και εργαστηρίων.
Ακόμη και ο περιορισμένος αριθμός σπουδαστών ανά δάσκαλο αποτελεί την εγγύηση του καλύτερου εκπαιδευτικού συστήματος στη παγκόσμια μόδα, ενώ οι σχολές Burgo λαμβάνουν εκατοντάδες προσφορές εργασίας, συνεργασίες και πρακτικές από όλο τον κόσμο. Μεγάλες εταιρείες μόδας και διάσημα εθνικά και διεθνή σήματα αναζητούν τα κατάλληλα στελέχη μέσα από τους αποφοίτους του IMB σε όλο τον κόσμο.