Ρίξτε γροθιά στους κανόνες του στιλ

Σήμερα σπάμε τέσσερις κανόνες του ανδρικού στιλ. Δεν είναι λάθος οι κανόνες αυτοί. Είναι βασικοί κανόνες που σας έχουν ανεβάσει επίπεδο, αλλά δεν μπορούν να σας πάνε παραπάνω. Στη ζωή πρέπει να υπάρχει πάντα πρόοδος. Αν δεν κινηθείτε πέρα από αυτούς τους κανόνες

ποτέ δεν θα αναπτύξετε ένα πραγματικά αποτελεσματικό ή μοναδικό προσωπικό στυλ. Αντιμετωπίστε αυτούς τους κανόνες ως κατευθυντήριες γραμμές και όχι ως εντολές.  Πάμε, λοιπόν, να ρίξουμε γροθιές σε τέσσερις κανόνες.

Κανόνας #1: Απλά μπλε και λευκά πουκάμισα

Πρόοδος: Μάθετε να χρησιμοποιείτε χρώματα και μοτίβα

Ξεκινήστε να πειραματίζεται με περισσότερα χρώματα και χρωματιστά μοτίβα. Αν τα καταφέρετε τότε θα φανείτε καλύτερος από τον άντρα που εξακολουθεί να φορά ΜΟΝΟ λευκό και μπλε πουκάμισο. Πολύ συνηθισμένο, πολύ σίγουρο. Κάντε, λοιπόν, την διαφορά.

Κανόνας # 2: Φοράτε μόνο άνετα ρούχα

Πρόοδος: Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσης

Ρισκάρετε και μάθετε μέσα από τα λάθη του στιλ, διότι μπορεί να καταλήξετε σε ένα μοναδικό στιλ, που θα φέρει την υπογραφή σας. Τολμήστε να φορέσετε κάτι που δεν φαίνεται άνετο. Δοκιμάστε το στο σπίτι, όταν είστε με φίλους, όταν πάτε στο παντοπωλείο, μάθετε να το φοράτε σωστά. Στο τέλος θα το συνηθίσετε, θα είστε χαλαροί με αυτό και στιλάτοι.

Κανόνας # 3: Φτιάξτε ντουλάπα πολλαπλών δυνατοτήτων

Πρόοδος: Προσθέστε κομμάτια που δεν πηγαίνουν με τα πάντα

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η αντρική ντουλάπα πρέπει να είναι πολλαπλών δυνατοτήτων, να ταιριάζουν όλα τα ρούχα μεταξύ τους έτσι ώστε από λίγα ρούχα να βγαίνουν πολλοί συνδυασμοί. Η λογική είναι σωστή, αλλά περιοριστική κυρίως στα χρώματα όπου μειώνει τις επιλογές. Αγοράστε σταδιακά και πράγματα που δεν ταιριάζουν με όλα. Ας είναι ένα ρούχο που πηγαίνει μόνο με ένα πουκάμισο. Θα δείτε πόσο διασκεδαστικό είναι να αναπτύξετε αυτή την τάση και πόσο θα βελτιώσετε το στιλ σας.

Κανόνας # 4: Μην αλλάζετε το άρωμά σας

Πρόοδος: Δοκιμάστε όσο πιο πολλά αρώματα μπορείτε

Δοκιμάστε όσο μπορείτε. Αγοράστε μπουκάλια μεγέθους δείγματος ή μειώστε το κόστος ανταλλάσσοντας κολόνιες με τους φίλου σας μεταφέροντας αρώματα σε μικρότερα μπουκάλια.

Βρείτε στο facebook το forum για τα αρώματα και μάθετε τι λέει ο κόσμος. Πιστέψτε το θα σας βελτιώσει αισθητικά.