Πέντε κορυφαίες σειρές στο Netflix

Το Netflix έχει μπει στη ζωή μας και προσφέρει τηλεοπτικές σειρές που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά άλλου. Εμείς σας προτείνουμε πέντε κορυφαίες εξ αυτών:

Lost in Space

Μία από τις ακριβότερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ. Το remake μίας τηλεοπτικής σειράς που παίχτηκε το 1965 και έγραψε εποχή στην ιστορία της τηλεόρασης. Θυμίζουμε ότι αφορά την περιπλάνηση μίας οικογένειας στο διάστημα. Διασκεδαστική σειρά, ειδικά για τις χαλαρές ημέρες του καλοκαιριού.

Marvel’s Daredevil

Δύο σεζόν δράσης, υψηλής ανάλυσης χαρακτήρων, φιλοσοφικών και μεταφυσικών αναζητήσεων. Ο τυφλός δικηγόρος ήταν και παραμένει ένα από τα πιο σκοτεινά κόμικ της Marvel. Μπορεί στον κινηματογράφο η μεταφορά του να ήταν επιτυχημένη, ωστόσο, αυτή η σειρά θα σας αποζημιώσει. Προσοχή στον… εθισμό. Θα βάζετε back to back τα επεισόδια.

Dark

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας στα καλύτερά του. Θυμάστε το «Επιστροφή στο Μέλλον», τη θρυλική κινηματογραφική σειρά των ’80. Ε, λοιπόν, το στόρι είναι ανάλογο, αλλά στο πολύ πιο σκοτεινό. Μόνο τέσσερα επεισόδια θα σας κάνει να θέλετε να τα δείτε σερί μέχρι να χαράξει ο ήλιος. Τηλεοπτικό έπος από την Γερμανία.

 

GLOW

Είστε έτοιμοι για να καταπληκτικές κυρίες της πάλης, το λεγόμενου επαγγελματικού wrestling (κατς γνωστό στα μέρη μας). Στην σειρά έχουμε να κάνουμε με το σπορ πίσω στο 1980, με κωμικά στοιχεία και δραματικές στιγμές που θα σας βγάλουν νοκ άουτ. Οι πρωταγωνίστριες είναι αληθινές φεμινίστριες και όχι της… πλάκας.

 

Είσαι μεγάλος οπαδός των ιστοριών αληθινού εγκλήματος. Τότε αυτή η σειρά έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για σένα. Αφορά δύο πράκτορες του FBI που ερευνούν serial killers. Ο μάστορας Ντέιβιντ Φίντσερ έκανε την παραγωγή και σκηνοθέτησε τέσσερα επεισόδια. Μιλάμε για σειρά που θα σας καθηλώσει.