Ο «Μαύρος Πάνθηρας» και τα παλτό του

Πρεμιέρα κάνει στην χώρα μας την Πέμπτη 15/2 η νέα ταινία της Marvel ο «Μαύρος Πάνθηρας», ο πρώτος μαύρος υπέρ ήρωας που γίνεται πρωταγωνιστής σε δική του ταινία και ενδεχομένως σε ένα κινηματογραφικό franchise. Αυτός ο ήρωας, λοιπόν, είναι λάτρης των παλτό και των ημίπαλτων.

Είναι αλήθεια ότι αν ζεις σε μία περιοχή, όπου οι κλιματικές συνθήκες είναι κατά 90% χειμωνιάτικες τότε είναι ανάγκη να φορέσεις παλτό. Τώρα τι σχέση έχει ένας ήρωας που θεωρητικά είναι Αφρικανός με τα παλτό; Θα σας απαντήσουμε: Η σχέση αφορά τον πρωταγωνιστική Μίκαελ Μπ. Τζόρνταν, ο οποίος είναι λάτρης των παλτό. Ο φακός τον συνέλαβε ακόμα και σε αεροδρόμιο να φορά παλτό. Στις τελευταίες του δύο εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί φορούσε παλτό και όχι κοστούμι, όπως άλλοι σταρ του κινηματογράφου. Και όσοι σχολιαστές ασχολούνται με την μόδα, μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον πρωταγωνιστή του «Μαύρου Πάνθηρα».
Τώρα τα καλά νέα, αν θέλεις να έχεις ένα αντίστοιχο με τον Τζόρνταν, υψηλού επιπέδου στιλ μπορείς να επισκεφθείς τα καταστήματα Prince Oliver ή στο διαδικτυακό κατάστημα store.princeoliver.com για παλτό top quality με τιμές που ξεκινούν από 99€:

Ημίπαλτο 99€

Ημίπαλτο 129€

Παλτό 199€

Ημίπαλτο 299€