Ο άνδρας στην ακμή του!

Στις παλιές ταβέρνες, στα λεγόμενα κουτούκια πολλές φορές έβλεπες στον τοίχο κορνίζες με διάφορες θυμοσοφίες. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κορνιζάκια ήταν αυτό με την εξελεγκτική πορεία του άνδρα. Μία πυραμίδα τον έδειχνε να ανεβαίνει σκαλί, σκαλί τις ηλικίες από βρέφος, σε παιδί, σε έφηβο με την κορυφή της πυραμίδας, στα 50 χρόνια και από εκεί και πέρα να αρχίζει σταδιακά να κατεβαίνει τα σκαλιά φτάνοντας από παππού σε έναν υπέργηρο άνδρα.
Είναι ο άνδρας, ο 50άρης, ο άνδρας στην ακμή του; Αυτό είναι ένα ερώτημα που τίθεται από την εποχή που ο Κωνσταντάρας έκανε τον τρελοπενηντάρη.
Σίγουρα είναι ώριμος και ξέρει τι θέλει. Αν εξαιρέσουμε τα χρόνια της κρίσης, επαγγελματικά είναι στα καλύτερα του, συνεπώς και οικονομικά. Αν αθλείται, σίγουρα θα μοιάζει και μικρότερος και εδώ έχει ένα μπόνους σε σχέση με τις 50αρες γυναίκες, για τις οποίες ο χρόνος συνήθως δεν είναι τόσο φιλικός. Γι’ αυτό και είναι θελκτικός σε γυναίκες πολύ μικρότερές του, ακόμα και για 20 και πλέον χρόνια.

Δείτε για παράδειγμα το δίδυμο Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην φωτογραφία όταν ήταν στα 20 τους χρόνια. Παιδαρέλια, που άρεζαν σε κοριτσάκια, αλλά μόνο σε αυτό.

Δείτε τους και σήμερα, που είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν στο καινούργιο έργο του Κουεντίν Ταραντίνο “Once Upon a time in Hollywood”. Εξακολουθούν να είναι όμορφοι, είναι ώριμοι και αρέσουν σε όλες τις γυναίκες, από τα κοριτσάκια μέχρι και μεγαλύτερες από αυτούς.

Ο τρελοΤαραντίνο σε πρόσφατη συνέντευξή του χαρακτήρισε τους δύο σταρ ως τους Πολ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ της εποχής μας. Και επίσης είναι ότι η νέα του ταινία θα είναι ότι το πλησιέστερο στο “Pulp Fiction”. Και εμείς αναμένουμε πλέον με αγωνία την πρεμιέρα…