Με στιλ Barcelona

Η Barcelona έκανε το απόλυτο ποδοσφαιρικό θαύμα διαλύοντας την PSG με 6-1, ανατρέποντας το εις βάρος της 4-0 του πρώτου αγώνα και πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League. Ολόκληρος ο πλανητής εκεί που μιλούσε για το τέλος εποχής μίας μεγάλης ομάδας, μιλάει για το θαύμα της Barca και η Barcelona γίνεται και πάλι ότι πιο hot υπάρχει στον κόσμο όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά ως τάση, ως ιδεολογία, ως μόδα.

barcelona_psg_remontada_champions_7936_1200x900

Άρα το trend θα είναι Barcelona. Και δεν αναφερόμαστε στον αθλητισμό, αλλά στο στιλ. Η Βαρκελώνη θα είναι προορισμός οι Καταλανοί θα είναι είναι πρότυπο. Η Βαρκελώνη είναι κοσμοπολίτικη πόλη με πολλές επιρροές από την Ευρώπη με ανθρώπους που έχουν προοδευτική σκέψη, γι’ αυτό άλλωστε και στην πορεία των χρόνων βελτιώνουν την περιοχή τους.

Σε ότι αφορά το ντύσιμό τους δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα και την τοποθέτηση ενδιαφέρονται για τους σχεδιαστές, τιμούν την δική τους, τοπική παραγωγή και ζητούν ζωντανά χρώματα και ελαφριά υφάσματα. Αλλωστε ο καιρός είναι καλός τις περισσότερες μέρες του χρόνου. Αυτό συμβαίνει ακόμα και στα τζιν.

Οι νεότερες γενιές προτιμούν casual ή half casual ρούχα, οι μεγαλύτερες έχουν μία πιο συντηρητική ματιά και τρόπο στο ντύσιμό τους.

Alessandra-Ambrosio-y-los-jugadores-del-Barcelona-venden-jeans-5

Αν επισκεφθείτε τη Βαρκελώνη από τώρα μέχρι και το Μάιο να ξέρετε ότι ο καιρός σταδικά ζεσταίνει, αλλά υπάρχουν και πιο κρύες ημέρες με σποραδικές βροχής.

Το καλοκαίρι θα είναι ζεστό και υγρό και τα σκούρα χρώματα επιτρέπονται μόνο για clubbing.

summer-2013-man

Ντύσου σαν το Μέσι

tzin

Jean πουκάμισο Prince Oliver 29

prince-oliver-panteloni-chino-collection-a-w-16-17.jpg

Chino παντελόνι Prince Oliver 49€

-prince-oliver-collection-2016.jpg

Sneakers παπούτσια με δέρμα Prince Oliver 39€