Κάν’ το όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μίας νέας ταινίας. Ο “Λεονάρντο και οι εσπαντρίγιες”. Ή, μίας νέας διαφημιστικής καμπάνιας του διάσημου σταρ Ντι Κάπριο. Όμως, ούτε νέα ταινία είναι, ούτε κάποια καμπάνια. Απλά ο πρόσφατα βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός στις φετινές του διακοπές δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο του καλοκαιρινό παπούτσι. Τις εσπαντρίγιες. Και στη Μύκονο και στη Γαλλική Ριβιέρα όλες οι φωτογραφίες του ήταν φορώντας εσπαντρίγιες. Είτε με βερμούδα στις πρωινές εμφανίσεις του, είτε με chino παντελόνι όπως στην βραδινή του έξοδο στο Nammos, ο Ντι Κάπριο φορούσε τα εν λόγω παπούτσια.

LeonardoDiCaprioSummerShoes_5

LeonardoDiCaprioSummerShoes_2

Ο Ντι Κάπριο, λοιπόν, έφυγε από τη Μύκονο και είπε ότι θα επιστρέψει σύντομα. Οι Έλληνες celebrity έδωσαν αγώνα για να βγάλουν μία φωτογραφία με αυτό το world icon. Ο Λεονάρντο με τη στάση του, σου λέει ότι οι εσπαντρίγιες είναι το must το κάθε άντρα για το καλοκαίρι. Εσύ, λοιπόν, τι κάθεσαι; Καν’ το όπως ο Λεονάρντο…

LeonardoDiCaprioSummerShoes_3

LeonardoDiCaprioSummerShoes_6

Η Prince Oliver έχει την πιο πλούσια συλλογή από εσπαντρίγιες και ειδικά στις εκπτώσεις οι τιμές κυμαίνονται από 39 έως 59 ευρώ.

espatriegies1

espatriegies2

espatrigies3

espatriegies4

Μπορείτε να επισκεφτείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση

https://store.princeoliver.com/category.php?id_category=111