Ισπανικός καύσωνας σε Τορίνο και Νέα Υόρκη

Είναι μόλις 23 ετών, αλλά ήδη έχει αναστατώσει τη γενέτειρα της Ισπανία, το Τορίνο, που αποτελεί τόπο κατοικίας της και τη Νέα Υόρκη, όπου συνήθως παρουσιάζει τη δουλειά της. Ποια είναι; Τι δουλειά κάνει; Ας τα πάρουμε ένα, ένα. Ο καύσωνας που βλέπετε, ονόματι Τζοάνα Σανζ στις φωτογραφίες είναι Ισπανικός. Γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1993 και είναι μοντέλο. Από τα 19 της είναι ήδη σούπερ σταρ στην Ισπανία και αυτό το δείχνει ο λογαριασμός της στο Instagram όπου έχει πάνω από 260.000 followers. Είναι αγαπημένο μοντέλο του περιοδικού Elle και μία από τις πρόσφατες πιο μεγάλες δουλειές της ήταν ως πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Jimmy Choo.

joana1joana2

joana5 joana6

Το καλοκαίρι που μας πέρασε άφησε τη Βαρκελώνη και πλέον κατοικεί στο Τορίνο. Γιατί; Διότι ο αγαπημένος της, ο Ντάνι Αλβες άφησε την Μπαρτσελόνα για τη Γιουβέντους. Ετσι άρχισε να κατακτά και την Ιταλία.

joana3 joana4

Ομως αυτή η Ισπανική κόλαση έχει κατακτήσει και τη Νέα Υόρκη. Αφού περπατά στα μεγαλύτερα catwalks έγινε και βασικό θέμα στο νούμερο ένα περιοδικό της μόδας το GQ. Η πανέμορφη Τζοάνα περνά τις ώρες της στο Τορίνο, στο Μιλάνο, στη Ν. Υόρκη και όταν βαριέται πετάγεται μέχρι την αγαπημένη της Τενερίφη για να ξεκουραστεί. Κοινώς ζωάρα.

joana7 joana8