Γίνετε αντάξιος της Scarlett Johansson

Ποιος ήταν ο πιο καλοντυμένος άνδρας στην πρόσφατη διοργάνωση για τα βραβεία ΕΜΜΥ 2018, τα OSCAR της τηλεόρασης για όσους δεν γνωρίζουν; Ο Colin Jost. Ποιος είναι ο εν λόγω κύριος; Είναι ηθοποιός, συγγραφέας, ειδικός στο standup comedy και τελευταία ζευγάρι με την θεά Scarlett Johansson.


Το ζευγάρι, λοιπόν, εμφανίστηκε στα EMMY και ήταν μακράν ότι καλύτερο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί. Η Scarlett σε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα και ο Colin με το καταπληκτικό σε χρώμα δαμάσκηνου κοστούμι, με μαύρο πέτο.

Στην Prince Oliver μπορείς να γίνεις αντάξιος της Scarlett Johansson φορώντας το κοστούμι του Colin Jost. Αλλά ακόμα και αν δεν είσαι δίπλα στην Scarlett, αλλά στην αγαπημένη σου, που μπορεί να είναι το ομορφότερο κορίτσι που γνώρισες στο κέντρο της Αθήνας, μπορεί να είναι η βορειοελλαδίτισσα σχεδιάστρια μόδας που ήρθε στην Αθήνα και την κατέκτησε, η ξανθιά που γνώρισες στη Γλυφάδα, η ομορφότερη θεατρολόγος της χώρας που αναστατώνει τα social media με τις φωτογραφίες της, όταν θα σε αντικρίσει με το κοστούμι Prince Oliver, θα νιώσει και αυτή κάτι από Scarlett Johansson…