Ας μιλήσουμε για τζιν

Δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από ένα καλό τζιν. Αυτό είναι ένα αξίωμα στη μόδα, σύμφωνα με τους κορυφαίους στιλίστες του κόσμου. Γι’ αυτό και εδώ και ένα αιώνα στις αντρικές γκαρνταρόμπες υπάρχει μία βάση από τζινς. Το θέμα, όμως, είναι πως μπορεί ένα τζιν να κάνει τη διαφορά στο κάθε άνδρα. Πως μπορεί για παράδειγμα ένας άνδρας να υποστηρίξει με τζιν την εικόνα του στο γραφείο τόσο πολύ έτσι ώστε να αποδώσει και φόρο τιμής στην επιλογή αυτή. Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για τζιν.

paradosiako

Το παραδοσιακό: Διαχρονικό στιλ, η επιτομή της λιτότητας και των ευθειών γραμμών, όπως το φορούσε ο Στιβ Μακουίν. Θα πρέπει να έχει χώρο χώρο στους γοφούς και στους μηρούς, αλλά όχι τόσο πολύ έτσι ώστε να «σακουλιάζει» το παντελόνι. Το πλάτος στο γόνατο θα πρέπει να είναι το ίδιο με το πλάτος στον αστράγαλο. Και βέβαια πάντα με γύρισμα στο τελείωμα για να φαίνεται η ούγια.

epaggelmatiko6-17

Το επαγγελματικό: Απαραίτητα slim fit. Είναι το σύγχρονο πρότυπο που λειτουργεί για σχεδόν κάθε τύπο κανονικού σώματος. Προσαρμοσμένα, αλλά όχι σφιχτά στο σώμα. Με άλλα λόγια αγκαλιάζει τους γοφούς, τους μηρούς, τα γόνατα και τις γάμπες χωρίς να τα στραγγαλίζει. Κλασσικά δετά Oxford παπούτσια ή ελαφριά πάνινα sneakers είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα. Οπωσδήποτε με γύρισμα στο τελείωμα. Συνδυασμός με Chelsea μπότες ή με sneakers.

rock

To ροκ.: Από την εποχή των Ramones το skinny τζιν είχε πάντα της αίσθηση του αλήτικου cool που λένε και οι πιτσιρικάδες. Είναι σούπερ slim αλλά δεν είναι κολάν. Αγκαλιάζει το πόδι από τους γοφούς μέχρι το τελείωμα, όπου απαγορεύεται το γύρισμα. Συνδυάζεται με μποτάκια Chelsea ή με sneakers.

istoriko

To ιστορικό: Στιλ denim της δεκαετίας του 90′, αλλά πειραγμένο για να ταιριάζει στη σύγχρονη εποχή. Με άλλα λόγια, χαλαρό παντελόνι στους μηρούς, χαμηλοκάβαλο, αλλά όχι κατεβασμένο όταν φοριέται και σκισίματα προς το μήκος, που αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας. Αν θέλετε να θυμίζει ανάποδο κώνο, με γύρισμα στο τελείωμα.

Συνεπώς όπως έχει πει ο Αντι Γουόρχολ: «Θέλω να πεθάνω φορώντας το τζιν μου».

tznANDI

Για περισσότερα τζινς:

https://store.princeoliver.com/el/108-pantelonia-jeans